duminică, 29 decembrie 2013

Femeile cu cele mai lungi unghii din lume

Stiu, pare imposibil dar este adevarat. Lee Redmond este din SUA si nu si-a mai taiat unghiile de la maini din 1979, ele ajungand la o lungime de aproximativ opt metri.


Cel mai ciudat lucru la Lee este faptul ca profesia ei este aceea de coafeza (nu ca aceasta meserie ar fi cel mai greu de practicat cu unghii de 8 metri) :)). Lafel cum va intrebati si voi, m-am intrebat si eu cum poate sa aranjeze, sa tunda sau sa spele parul clientilor cu asemenea unghii?
Cel mai dramatic moment din viata ei a fost cel in care a avut un accident de masina acum patru ani, accident in care aceasta si-a pierdut unghiile. De atunci nu si-a mai dorit sa le lase sa creasca.
In prezent unghiile ei au 11 cm. Lee este strabunica si are acum 72 de ani. "Accidentul in care mi-am pierdut unghiile a fost cel mai dramatic, insa altceva conteaza in viata. Nepotul meu mi-a zis ca unghiile sunt ca niste copii pentru mine."





                Georgia, din Atlanta, a asteptat timp de 22 de ani ca sa ajunga la incredibila performanta de a avea unghii de 61 de centimetri. Femeia declara insa ca nu a fost deloc usor sa ajunga la aceste dimensiuni si ca petrece cel putin 8 ore saptamanal la un salon ca sa le intretina.

Cu toate ca nu poate sa isi lege singura sireturile sau sa isi scoate bijuteriile, respectabila doamna sustine insa ca unghiile nu ii incurca cu nimic viata.
De unde a pornit insa aceasta obsesie? "Am inceput sa imi las unghiile sa creasca cand aveam 26 de ani. Visul meu era sa apar in emisiunea lui Oprah Winfrey", a declarat femeia.
Nu a reusit acest lucru, insa acum a devenit "vedeta" cu ajutorul emisiunii "My Strange Addiction", care isi propune sa ajute oamenii sa scape de tot felul de dependente si obsesii ciudate.



V-am pus si cateva clipuri sa vedeti cum se descurca femeile cu unghiile "gigant".



                                                                                                                                                                                 
                         Si daca credeati ca doar femeile isi lasa unghiile asa mari... va cam inselati.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu